Chrissy Marie is druk bezig om verpleegster te worden. Of we weten hoe geil ze er in dat uniformpje uitziet? Wat denken jullie zelf, dat onze fantasie ons opeens in de steek gaat laten? Maar goed, verder schijnt ze als het om de vrouwenliefde gaat nogal bi-curieus te zijn oftewel, seks met andere vrouwen lijkt haar wel wat. Of we weten hoe geil dat wel niet is, zeker als ze een verpleegstersuniformpje aanheeft?

Jonge vrouw met grote borsten

Op sommige dingen moet je gewoon niet eens reageren, de voor de hand liggende dingen bijvoorbeeld, alhoewel de vraagstelling wel de spijker op de kop slaat. De 23-jarige Chrissy Marie is namelijk een ultiem lekker ding met een paar grote borsten en een heerlijke kontje, allemaal naakt te bewonderen.

Ze heeft sinds kort een eigen site maar was daarvoor al bij Playboy te bewonderen en ook de naaktboer Twisty’s had haar in het assortiment opgenomen. Toch geen kleine jongens als het om blote dames gaat. Volledig terecht overigens dat ze daar terecht is gekomen want wie wil deze knappe brunette niet als uithangbord op de website hebben staan.

De reden dat wij ook maar eens een serie foto’s van deze “girl next door” hebben neergezet. Een beter uithangbord kunnen we ons haast niet voorstellen. Eigenlijk wel maar dan had ze alleen nog maar een bordje voor zich moeten houden met “IK VIND SEKS MET HELEMAAL GOED” of iets dergelijks. Qua marketing en pr kan het wat pakkender maar het begin is er.

chrissy-marie-brunette-grote-borsten-naakt-01 chrissy-marie-brunette-grote-borsten-naakt-02 chrissy-marie-brunette-grote-borsten-naakt-03

 

miss-chrissy-marie-girl-next-door

 

chrissy-marie-brunette-grote-borsten-naakt-04

 

chrissy-marie-brunette-grote-borsten-naakt-05 chrissy-marie-brunette-grote-borsten-naakt-06

chrissy-marie-brunette-grote-borsten-naakt-07 chrissy-marie-brunette-grote-borsten-naakt-08 chrissy-marie-brunette-grote-borsten-naakt-09 chrissy-marie-brunette-grote-borsten-naakt-10 chrissy-marie-brunette-grote-borsten-naakt-11 chrissy-marie-brunette-grote-borsten-naakt-12 chrissy-marie-brunette-grote-borsten-naakt-13 chrissy-marie-brunette-grote-borsten-naakt-14 chrissy-marie-brunette-grote-borsten-naakt-15