Bejaarde man bestolen; afgeleid door topless borsten

In Oostenrijk, Knittelfeld om precies te zijn, is een 83-jarige bejaarde man beroofd terwijl hij afgeleid werd door een 23-jarige Roemeense vrouw die voor hem aan het dansen was en haar topless borsten liet zin. Een tweede dader maakte van de gelegenheid gebruik om in het appartement van de man geld en juwelen te stelen.

Topless borsten

De politie liet weten dat ze afgelopen zaterdag een groep van zes oplichters uit Roemenië hebben gearresteerd voor ondere andere diefstal en nog wat illegale zaken. De 23-jarige vrouw zou haar oplichtingspraktijken samen met een andere dame hebben uitgevoerd. Ze benaderden kwetsbare bejaarden met het aanbod om in hun appartement schoon te maken.

Nadat ze dit aanbod gedaan hadden begon de Roemeense vrouw opwindend te dansen voor de ogen van de bejaarden en deed haar topje uit waardoor haar topless borsten in beeld kwamen. Terwijl de slachtoffers afgeleid waren, ging de andere vrouw op rooftocht in de huizen op zoek naar juwelen en geld.

Het laatste slachtoffer van de groep was de 83-jarige gepensioneerde man uit Knittelfeld. Hij vond het wel een goed idee dat de twee vrouwen zijn appartement zouden schoonmaken. Terwijl de ene vrouw haar ding deed met de topless borsten ging de andere vrouw er met juwelen, ter waarde van duizenden euro’s, vandoor. Dit liet een woordvoerster van de politie van Knittelfeld, Silvia Brugger, weten.

Tijdens het onderzoek kwam de politie erachter dat er nog meer slachtoffers van de Roemeense steelbende waren, onder andere in het Oostenrijkse Neumarkt en in een verpleegtehuis.

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , , ,Aantal keer bekeken: 378Mooie vrouwen die op zoek zijn naar een date of een seksdate.
 leerengeltje-single-stripper-wil-date  sexksie-22-jaar-en-grote-borsten-houdt-van-rollenspel  all-yours-grote-tieten-wil-lekkere-sex
Leer Engeltje, single stripper van 30, wil date Sexksie, 22 jaar en grote borsten, houdt van rollenspellen All Yours, 29 jaar uit Amsterdam, wil lekkere sex

Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Knap blondje, grote tieten, is sexy in lingerie

We hebben hier zeker te maken met een knap blondje die als bonus ook nog eens een paar hele mooie...

Sluiten