Arya Fae scoort niet in de “dinnetjes“-groep, als ze er achterkome wat ze gedaan heeft. De blonde schoonheid heeft namelijk seks gehad met de vriend van haar beste vriendin. Dat weet verder nog niemand, en dat wil ze graag ook zo houden. De kans is anders groot dat ze niet meer wordt uitgenodigd voor de vriendinnenavonden, dat ze op Facebook voor slet, hoer en nog wat schuttingwoorden wordt uitgemaakt en dat ze op zoek kan gaan naar een nieuwe beste vriendin.

Arya Fae gaat vreemd

Ze weet ook niet precies waarom ze het gedaan heeft. Het kan er mee te maken hebben dat ze een tintelend kutje kreeg wanneer ze in de directe nabijheid van de vriend was, die overigens Karel. Arya wist ook niet of ze zichzelf kon inhouden als ze alleen met Karel zou zijn, en dat probeerde ze dan ook koste wat het kost te voorkomen.

Gisteren ging dat dus fout. Ze had haar beste vriendin, Marielle, gebeld om te vragen of ze zin had om mee te gaan shoppen. Arya zou haar dan ophalen en ook weer thuis afzetten. Alleen bij het ophalen ging het een beetje mis. Marielle had een spoedeisend telefoontje gekregen, ze is huisarts, en moest direct naar een patiënt toe en het zou wel eens lang kunnen gaan duren. Ze had aan Karel gevraagd of hij Arya wilde bellen, maar dat was hij na 30 seconden alweer vergeten. Misschien was hij dat wel expres vergeten, want hij wilde altijd al een keertje alleen met de blonde Arya zijn. Hij vond het een lekker wijf en dat het de beste vriendin van Marielle was, boeide hem niet zoveel.

De vriend wil graag seks met Arya

Hij verontschuldigde zich bij Arya, die hij had binnengelaten, en vroeg of zij een glaasje wijn wilde hebben, ze was er toch. Arya zag de bui al hangen, maar besloot tegen beter weten op het aanbod in te gaan en na precies anderhalve minuut waren ze met elkaar aan het zoenen. Ze hadden niet eens een slokje van hun wijn genomen.

Karel nam haar mee naar de slaapkamer waar ze alleen haar lingerie aanhield en op haar knieën ging om de grote pik van Karel in haar mond te laten verdwijnen. Ze vond het heerlijk om zijn grote lul te pijpen, maar haar kutje werd steeds natter en ze wist dat ze gek zou worden als ze niet snel zijn grote pik in zich voelde. Arya had ondertussen haar onderbroekje uitgetrokken en ging met haar benen de lucht in op bed liggen. Karel begon haar langzaam te neuken en Arya, die snel wilde klaarkomen, was met haar vingers over haar clitje aan het wrijven.

Het zachtjes neuken ging langzaam over in hard genomen worden en Karel zag een ander standje wel zitten. Hij ging op zijn rug op bed liggen en Arya wist direct wat hij wilde. Ze liet zich over zijn grote lul zakken, het teken voor Karel om weer stevig in haar kutje te pompen. Arya lag te kreunen van genot en vond het heerlijk dat ze op handen en knieën op het bed werd geposteerd zodat ze van achteren genomen kon worden. Ze hield, net als Karel, van verschillende standjes. Ze werd steeds harder genomen en uiteindelijk lag ze op bed terwijl Karel nog steeds vol enthousiasme in haar aan het stoten was.

Karel komt over haar gezicht klaar

De blonde schoonheid voelde dat hij op het punt van klaarkomen stond en ze ging keurig voor hem op zijn knietjes zitten, zodat hij over haar knappe gezichtje kon klaarkomen. Nadat ze alles had afgeveegd hoorden ze de auto van Marielle het oprijpad oprijden en ze wisten niet hoe snel ze zich aan moesten kleden, en de ramen open te zetten om de geur van seks, die in de slaapkamer hing, te laten verdwijnen.

Net op het moment dat haar beste vriendin kwam binnenlopen zat ze met een glas wijn aan de keukenbar en hoopte ze dat Marielle niet zou ruiken dat haar vriend net over haar gezicht was klaargekomen en dat ze seks hadden gehad.

Gelukkig voor de twee moest Marielle met spoed naar een patiënt toe die op een boerderij woonde, waar ze net aan het mesten waren. Ze had uitgelegd dat ze alleen nog maar de mestgeur leek te ruiken, waarop Karel en Arya elkaar met een blik van opluchting aankeken.

Nou, zullen we dan maar gaan“, zei Arya terwijl ze het glas wijn achteroversloeg en richting de voordeur liep.

geheime flirt

Vriend gaat vreemd, vindt het erg lekker