Anette in mooie lingerie, het verjaardagscadeau dat elke man wel wil krijgen


5/5 (2)

Het zal je gebeuren, zit je tijdens je verjaardag gezellig in een cirkeltje met de buren, vrienden en kennissen over hypotheken en voetbal te praten. De koffie met gebak is net geweest, dus de hoogste tijd voor de eerste pijpjes pils op tafel. De deurbel gaat en daar staat de pakketbezorger, die om een handtekening vraagt en een levensgrote doos op de stoep achterlaat. Je kijkt nog even om je heen of er geen verborgen camera’s te zien zijn en roept dan de hulp in van een paar buurmannen om de doos naar binnen te dragen.

Anette, het perfecte verjaardagscadeau

Je hoort iemand in de doos in het buitenlands “au” zeggen, als je per ongeluk iets te hard met de doos tegen de muur in het halletje stoot. Uiteindelijk staat de doos middenin de verjaardagskring en je begint best wel nieuwsgierig te worden. Je echtgenote heeft een schaar gehaald zodat je de doos voorzichtig kan openmaken en ineens staat daar staat Annette in sexy lingerie, het perfecte verjaardagscadeau, in volle glorie in de huiskamer.

Het gezicht van je vrouw begint te vertrekken en je begint een beetje te stamelen als ze wijdbeens, met haar handen in haar zij, vraagt wat hier de bedoeling van is. Er komt rook uit haar oren en je weet dat je tot je volgende verjaardag op de bank in de huiskamer kan gaan slapen als je niet gaat redden wat er te redden valt.

Echtgenote maakt een klein foutje

Dan maakt je tierende vrouw één klein foutje in haar betoog, en voordat ze het weet staat ze met haar koffers op het tuinpad en komt er een taxi voorrijden die haar naar haar ouders gaat brengen. Ze is te verbouwereerd om te protesteren en pas later op die avond, als ze de scheidingspapieren al op de mail heeft binnengekregen, weet ze waar het ongeveer fout is gegaan. Dat: “zij er uit of ik eruit“, had een ander effect dan ze in eerste instantie verwacht had.


Anette het perfecte verjaardagscadeauStemmen, waarom niet?


Tags: , , , , ,


Aantal keer bekeken: 549


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Jillisa Lynn
Jillisa Lynn heeft er zin in, zeker nu ze een zweepje in haar handen heeft

Je ziet aan Jillisa Lynn dat ze de mogelijkheden van het zweepje, dat ze in haar handen heeft, in haar...

Sluiten