De roodharige schoonheid Dina P, heeft besloten om de drukte van het dagelijkse bestaan in te ruilen voor een dagje zon, zee en strand. Ze weet een plekje, aan de zee, waar ze zonder problemen naakt kan rondlopen zodat ze mooi egaal bruin wordt door de warme zonnestralen.

Dagje zon, zee en strand

Je ziet namelijk dat ze normaal een bikini draagt, niet echt groot gezien het kleine witte streepje op haar zeer aangename kontje, maar toch. Ook haar tieten kunnen wel wat extra kleur gebruiken dus als de fotograaf klaar is. wordt het de hoogste tijd om op standje bakken en braden te gaan liggen.

Deze knappe vrouw is overigens de eerst genomineerde voor de Mooiste Vrouwen van de Maand April verkiezing, 2015. Het principe is hetzelfde voor de mooiste vrouwen van de maand maart verkiezing, 2015, die door niemand minder dan Eufrat is gewonnen.

dina-p-rood-haar-naakt-buiten-00 dina-p-rood-haar-naakt-buiten-01 dina-p-rood-haar-naakt-buiten-02

femjoy-banner-700

dina-p-rood-haar-naakt-buiten-03 dina-p-rood-haar-naakt-buiten-04 dina-p-rood-haar-naakt-buiten-05 dina-p-rood-haar-naakt-buiten-06 dina-p-rood-haar-naakt-buiten-07 dina-p-rood-haar-naakt-buiten-08 dina-p-rood-haar-naakt-buiten-09 dina-p-rood-haar-naakt-buiten-10 dina-p-rood-haar-naakt-buiten-11 dina-p-rood-haar-naakt-buiten-12 dina-p-rood-haar-naakt-buiten-13 dina-p-rood-haar-naakt-buiten-14 dina-p-rood-haar-naakt-buiten-15

[poll id=”10″]