Babes: Abioloa

Huisvrouwen zijn op zoek naar sex

Lekker met de douchekop spelen

De mooie Abiola is een fan van badderen. Ze neemt er de tijd voor, want ze werkt langzaam toe naar een prachtige apotheose in de vorm van een overweldigend orgasme. Tenminste, dat is het stukje dat net niet in beeld is gekomen, maar ze is zo met de douchekop bezig dat we vermoeden dat die ook nog voor andere doeleinden gebruikt gaat worden.

De knappe brunette gebruikt hem in ieder geval bij het masturbatievoorspel om haar mooie borsten en haar lekkere lijf te besproeien. Ze laat ook alvast zien wat haar doel is door haar mooie benen wijd te doen om zo haar naakte kutje te laten zien. Het zou trouwens zomaar kunnen dat ze ergens een waterdichte vibrator heeft liggen, want klaarkomen met een douchekop is eigenlijk van heel erg voor 2020.

Kennen we haar ergens van?

Nee, we hebben nog nooit het genoeg mogen smaken om de mooie Abiola virtueel te ontmoeten. We gebruik dus het badderen als linkthema en we komen de mooie Valeria Rae tegen die ook al een voorliefde heeft voor de douchekop en dusdanig opgewonden is bij de gedachte dat ze een orgasme gaat krijgen dat ze vergeet haar lingerie helemaal uit te trekken, voordat ze in bad stapt. Kym Graham heeft weer een ander dingetje als het om badderen gaat. De blondine met de grote borsten gaat gewoon naakt in bad liggen, zonder dat ze de kraan aanzet. Dat schijnt haar manier van relaxen te zijn. 

We eindigen met Vynessa Lucero, een knappe exotische schoonheid waar je inderdaad wel bij in bad wil zitten, zoals de titel al suggereert.