Babes: Amirah Adara

direct live

Ze gaat naakt in de keuken

’s Ochtends de keuken binnen komen lopen en daar je vriendin zien staan met een ondeugende glimlach op haar gezicht beloofd veel goeds. Zeker als ze sexy ondergoed en hoge hakken aanheeft en het er niet naar uitziet dat ze zin heeft in een vluggertje. Als die vriendin namelijk Amirah Adara is, dan maakt ze er een sexy striptease van om je steeds meer opgewonden te krijgen. Dat is in haar geval niet zo moeilijk omdat ze een prachtig slank figuur, mooie kleine borsten en een lekker kontje heeft. En natuurlijk die prachtige ondeugende glimlach die een wereld aan genot doet vermoeden.

Kennen we haar ergens van?

Jawel hoor, Amirah is geen onbekende voor ons, integendeel. Ze heeft twee keer opgetreden in één van onze edities van “Naakte Vrouwen” en een keertje in onze Naakt Nieuws categorie. We zien gelijk dat ze niet alleen een ondeugende glimlach op haar gezicht kan toveren, want op deze serie foto’s heeft ze een geile mysterieuze blik en haar ogen verraden dat ze nog lang niet klaar met je is.

We komen haar vervolgens nog een keer tegen en dan is er geen sprake van een ondeugende glimlach of een mysterieuze uitstraling. Ze is gewoon vrij duidelijk omdat ze een paar vingers in haar mooie kutje steekt om te gaan masturberen. De mooie jonge vrouw gaat zelfs nog een stapje verder in een Naakt Nieuws bericht waar ze onder de zogenaamde “NSFW-balk” staat. Ze neukt met drie mannen en zo te zien geniet ze er van.