?wi=339495&ws=seme

Valentijnsdag sex

14 februari zit er aan te komen, dan is het weer Valentijnsdag en moet er romantisch gedaan worden. Geen enkel probleem om met een bos rozen of een doos chocolade naar binnen te stappen en te melden dat jullie romantisch uit eten gaan en daarna is het de hoogste tijd voor Valentijnsdag sex. Een beetje man van tegenwoordig weet precies hoe het in elkaar steekt. Toch zijn er, volgens heel veel vrouwen, echtgenoten en vrienden, die het gewoon straal vergeten of bij voorbaat zeggen dat het te commercieel is geworden en het overslaan. Als vrouw van tegenwoordig wordt verwacht dat je het daar volkomen mee eens bent en dat bossen rozen en dozen chocola ook gewoon op andere dagen in het jaar gegeven kunnen worden. Dat je boven de commercie staat enzo.

Nee, daar doen we niet aan

Ze houden zich groot ten opzichte van hun vriendinnen, die wel bedolven zijn onder cadeaus, maar stilletjes huilen ze een beetje. Ze vragen zich af waarom ze met zo’n lompe boer gaan en zitten zich suf te denken hoe ze het dit jaar wel kunnen laten gebeuren, zonder de ze opgescheept worden met een verlept bouquet bloemen waar de prijsstickers van het tankstation nog opstaan.

Een geil trio met Valentijnsdag

Voor die vrouwen hebben wij, de redactie van Seks Met, een simpele edoch doeltreffende oplossing. Geef gewoon Valentijnsdag sex kado, waarbij je een beetje out-of-the-box moet denken. Dus niet jezelf in roze slingers inpakken met de melding dat je romantische sex wil hebben. Het moet meer in de buurt van een geil trio gezocht worden. Je nodigt je nodigt één van je vriendinnen uit waarvan je weet dat ze biseksueel of lesbisch is en legt haar uit wat de bedoeling is. Als ze zich wel kan vinden in het plaatje dat ze geneukt wordt, terwijl ze aan het beffen is, dan zit je geramd. In het ergste geval kan je een dure escort inhuren, want als je het doet, moet je het wel goed doen.

Op naar de juwelier

Mocht je man dit jaar dan weer vergeten zijn om een kado te kopen, dan wrijf je dat er heel goed in door Valentijnsdag sex naar een hoger plan te tillen. De kans is groot dat hij de volgende dag een juwelier binnenloopt en een paar prachtige sieraden voor je koopt. Daarmee is zijn schuldgevoel geregeld en kan hij nog steeds volhouden dat Valentijnsdag een commercieel evenement is geworden en dat hij ook romantische cadeaus geeft op een normale doordeweekse dag.