heet en onderdanig op de webcam

Het naaktstrand, een prima plek voor Alisa I

Als het even kan zoekt Alisa I het naaktstrand op, omdat ze het heerlijk vindt om bloot op het strand rond te lopen en een beetje nat te worden in de branding. Het nadeel is dat ze het vaak druk om haar heen heeft, want er zijn genoeg mannen en ook vrouwen, die van haar schoonheid willen genieten.

De knappe brunette heeft een paar mooie stevige grote tieten en een lekker kontje. Dat is niet alles, want ze heeft ook nog een paar mooie lange benen en een keurig geschoren kutje. Als ze dan ook nog eens met haar benen wijd in de branding gaat zitten, dan zie je dat het opeens erg druk is op dat plekje van het naaktstrand.

Daarom zoekt ze, als het even kan, een rustig plekje op, zodat ze ongestoord bloot in de branding kan liggen. Als ze dan goed nat is geworden, wil ze nog wel eens het drukke gedeelte van het naaktstrand opzoeken. Misschien dat er tussen de gespierde beach boys eentje zit die het waard is om mee naar huis te nemen.

Naakt in de duinen

Overigens is het strand niet de enige plek waar ze graag in haar blootje vertoeft. We zijn haar al eens een keer naakt in de duinen tegengekomen, op een onbewoond eiland en bij de zee. We kunnen dus stellen dat we met een echt strandmens te maken hebben.

Gewone vrouwen met natuurlijke grote borsten op het naaktstrand

Door al dat geleuter hierboven over blote mensen op het strand, hebben we het aardig warm gekregen hier op de redactie. Gezien het weer is het nog geen tijd om achter een cocktail bij een strandtent te zitten en een drone het werk te laten doen. Zelf over het strand lopen en kijken naar grote borsten is heel erg van verleden jaar.

Maar goed, het is kommer en kwel met het weer en in deze regen verwachten we niet dat er veel vrouwen naakt of topless in het zand liggen. Vandaar dat we er een lekkere compilatievideo tegenaan gooien met gewone vrouwen met natuurlijke grote borsten op het strand.

hotsy geile sexdates 728