Alexa Black is een lekkere geile milf in roze lingerie die er wel van houdt dat haar kutje gevuld is. Mocht er even geen echte piemel in de buurt zijn dan schakelt ze naadloos over naar haar favoriete dildo. Je ziet al aan de glimlach op haar gezicht dat ze niet kan wachten, tot het moment is gekomen dat ze de dildo daadwerkelijk mag gebruiken.

Geile milf in roze lingerie

Haar roze lingerie is dan ook snel verdwenen en er verschijnt een voldane blik op haar gezicht als ze de dildo een stukje in haar natte kutje heeft gestoken. Het is het internet, dus dan is het not done op foto’s om gelijk over de hele dildo heen te zakken, maar je ziet dat het haar moeite kost. We hebben dan ook een beetje medelijden met de pizzabezorger, want na de photoshoot is het eerste dat ze doet een pizza bestellen. En dan niet omdat ze zo’n honger heeft, maar omdat de bezorger zich graag in natura laat betalen.

Hij heeft het verhaal van die geile milf in roze lingerie wel eens in de kroeg aan zijn vrienden verteld, maar die geloven hem niet. Dat gebeurt volgens hen namelijk alleen in pornovideo’s, dat de pizzabezorger het huis wordt binnengetrokken en alle hoeken van de slaapkamer ziet tijdens de wilde seks met een oververhitte milf. Hij had daarom besloten om de volgende keer foto’s te maken, maar zover is hij nooit gekomen. De deur was nog niet eens dicht of zijn lul zat al in de mond van Alexa en hij werd overmand door genot. Nadat ze hem klaargepijpt had, en vervolgens op de bank in de huiskamer had bereden alsof ze in jaren geen sex heeft gehad, was hij zijn hele plan om foto’s te maken alweer vergeten.

Een strak jurkje en knielaarzen

Nadat hij weer aangekleed was en met trillende benen aanstalten maakte om te vertrekken vroeg Alexa of hij morgen om dezelfde tijd weer een pizza kwam bezorgen. Hij besloot om het hele verhaal van zijn vrienden eruit te gooien en de milf kreeg een geile glimlach om haar gezicht. Ze vroeg alleen maar welke kroeg en hoe laat hij daar meestal naar toe ging.

Vanavond om een uurtje of acht“, bracht hij er hoopvol uit.

Mooi, tot vanavond“, zei Alexa Black alleen maar en werkte hem de deur uit. Ze had nog precies twee uur om zich voor te bereiden en liep naar haar inloopkledingkast toe. Ze haalde de knielaarzen eruit, een heel erg strak jurkje en ze besloot om geen BH aan te trekken. Die vrienden van haar allerliefste pizzabezorger zouden niet weten wat ze overkwam. Dat was toch wel het minste wat ze voor hem kon doen.

heet en onderdanig op de webcam

alexa-black-geile-milf-in-roze-lingerie-01 alexa-black-geile-milf-in-roze-lingerie-02 alexa-black-geile-milf-in-roze-lingerie-03 alexa-black-geile-milf-in-roze-lingerie-04 alexa-black-geile-milf-in-roze-lingerie-05 alexa-black-geile-milf-in-roze-lingerie-06 alexa-black-geile-milf-in-roze-lingerie-07

heet en onderdanig op de webcam

alexa-black-geile-milf-in-roze-lingerie-08 alexa-black-geile-milf-in-roze-lingerie-09 alexa-black-geile-milf-in-roze-lingerie-10 alexa-black-geile-milf-in-roze-lingerie-11 alexa-black-geile-milf-in-roze-lingerie-12 alexa-black-geile-milf-in-roze-lingerie-13 alexa-black-geile-milf-in-roze-lingerie-14 alexa-black-geile-milf-in-roze-lingerie-15