De beste secretaresse is een naakte secretaresse

De beste secretaresse is een naakte secretaresse zeggen we altijd maar. De reden waarschijnlijk dat we eigenlijk nog helemaal geen reactie hebben gehad op de openstaande functie binnen de SeksMet Group Inc International Holding. Misschien dat het zinnetje “wij betalen in natura uit” ook daartoe heeft bijgedragen.

Naakte secretaresse

Maar als er dan toch iemand zou reageren dan mag dat best Lisa zijn. Die heeft één gedeelte van de omschrijving voor de baan helemaal door, inderdaad, het blote gedeelte. Gelukkig is het een dame die alleen Engels spreekt dus we kunnen rustig het aanmeldformulier naar haar toe mailen want dat stukje over “in natura” snapt ze toch niet, dat laten we gewoon in het Nederlands staan.

Misschien dat we Anja ook maar eens aan moeten schrijven en dan toch iets met loon doen want die snapt dat “in natura” dan weer wel.

-een-heerlijke-blote-secretaresse-01 -een-heerlijke-blote-secretaresse-02 -een-heerlijke-blote-secretaresse-03 -een-heerlijke-blote-secretaresse-04

www.beautifulnude.biz

-een-heerlijke-blote-secretaresse-05 -een-heerlijke-blote-secretaresse-06 -een-heerlijke-blote-secretaresse-07 -een-heerlijke-blote-secretaresse-08 -een-heerlijke-blote-secretaresse-09 -een-heerlijke-blote-secretaresse-10 -een-heerlijke-blote-secretaresse-11 -een-heerlijke-blote-secretaresse-12

 

Mooie vrouwen die een date of een sexdate willen
 mickey-26-jaar-wil-geil-chatten  michellex-zoekt-oudere-man  sanna-23-jaar-lekker-kontje
Mickey, 26 jaar, geil chatten MichelleX, 20, zoekt oudere man Sanna, 23 jaar, lekker kontje

 

Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Lees vorig bericht:
ashley-bulgari-harde-tieten-op-het-strand
Ashley heeft harde ronde tieten; ze zit naakt op het strand

Wat ze bij Photodrom...

Sluiten