Een 32-jarige vrouw uit Pasadena, Amerika, had duidelijk last van een paar loszittende draadjes in haar hoofd. Na een 2 uur durende politieachtervolging trok ze uiteindelijk al haar kleren uit en ging naakt in het centrum van Los Angelesm toen ze niet toegelaten werd in een horeca etablissement.

Vrouw gaat naakt

Het feit dat de draadjes niet goed op elkaar aangesloten waren bewees ze door te proberen haar ouders aan te rijden na een nogal verhitte ruzie. De ouders bleven ongedeerd, maar de vrouw liet een spoor van vernieling achter. Ze ramde een paar auto’s die op het terrein geparkeerd stonden en gooide vervolgens een steen door het ruit van haar ouderlijke huis.

De politie ging in de achtervolging toen de vrouw, Simone Gonzales, op de vlucht sloeg in de SUV van de familie. Ze gaven het op omdat ze wisten wie ze aan het achtervolgen waren, ze hadden een naam en rugnummer. De auto werd later gezien in het centrum van Los Angeles waar Gonzales probeerde om een bar binnen te komen. Ze kwam echter niet voorbij de uitsmijter, die later verklaarde dat ze nogal in de war leek.

De gearriveerde politie zag dat de vrouw zich helemaal uitgekleed had en naakt over straat liep. Volgens de eigenaar van de bar had ze dat misschien gedaan om aan te tonen dat ze geen verborgen wapens bij zich droeg. Ondanks die verklaring werd Gonzales gearresteerd en aangeklaagd voor een aanval met een dodelijk wapen en roekeloos rijgedrag.

Video met spectaculaire achtervolging