Een trio met twee geile vrouwen in de garage en onder de douche


Jayden had beloofd dat ze haar beste vriendin zou helpen met het schoonmaken van haar garage. Er moest van alles uitgezocht en weggegooid worden en haar BFF kon wel wat hulp gebruiken. Het probleem was echter dat allebei de dames in een nogal geile bui waren en dat moest eerst opgelost worden. Ze had al meerdere keren seks met haar beste vriendin gehad, want ze hield niet alleen van grote pikken, van een lekker nat kutje kon ze evenveel genieten.

Haar beste vriendin, die getrouwd was, dacht er hetzelfde over. Nadat ze een vriendinnenavond hadden gehad en de echtgenoot op zakenreis was, belanden ze bij elkaar in bed. Vanaf dat moment hadden ze lesbische seks met elkaar als de mogelijkheid zich voordeed. Dit keer dus ook, want al snel lag Jayden met handboeien om en met haar mond bedekt op een tafel in de garage. Zij was de onderdanige van de twee en ze vond het heerlijk als ze stevig werd aangepakt. Haar blonde vriendin genoot van haar positie als dominatrice en ze begon de knappe brunette te beffen. Wat Jayden niet wist, was dat de echtgenoot van haar vriendin elk moment kon thuiskomen. Marleen, de blondine, had ook niets tegen haar echtgenoot gezegd en ze hoopte erop dat hij het zo geil zou vinden, dat hij gelijk mee zou gaan doen.Echtgenoot weet van niets

Dat was een goede gok geweest, want haar echtgenoot liep de garage binnen en zonder iets te zeggen kleedde hij zich uit en begon eerst zijn vrouw te neuken. Daarna stopte hij zijn pik in de lekkere beste vriendin van zijn vrouw, iets waar hij al een tijdje van gedroomd had. Als hij had geweten dat de twee vrouwen vaker seks met elkaar hadden, dan had hij zeker een paar vrije dagen opgenomen. Marleen had ondertussen de handboeien van Jayden losgemaakt, zodat ze onbelemmerd mee kon doen aan de seks. Ze lag met haar hoofd in de schoot van Marleen en was aan haar grote tieten aan het sabbelen terwijl ze stevig geneukt werd door de echtgenoot.

Beffen en geneukt worden

Daarna werd het nog geiler, want Marleen had zich zo gepositioneerd dat ze Jayden kon beffen terwijl ze van achteren geneukt werd. Nadat de knappe blondine klaar was gekomen werd het de hoogste tijd om haar echtgenoot te laten spuiten. Met z’n tweeën gingen ze hem pijpen en Jayden was degene die uiteindelijk al zijn zaad doorslikte. Aangezien het een nogal warme dag was en ze allemaal bezweet waren geraakt door de seks opperde de echtgenoot het idee om samen te gaan douchen. Ze hadden een grote douche met plek voor allemaal dus gingen ze daar vrolijk verder met het trio.

Twee geile vrouwen zijn voor alles in

Twee geile vrouwen, tevens beste vriendinnen, hebben eerst lesbische seks met elkaar als de echtgenoot van één van hen mee gaat doen.

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 1.452


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Knappe vrouw die gaat scheiden, heeft een goede advocaat nodig

Dani Daniels is een knappe vrouw die gaat scheiden van haar rijke man. Laatstgenoemde heeft alle touwtjes in handen zodat...

Sluiten