Topvideo’s, pijpen op een parkeerterrein en meer


We hebben weer een aantal video’s verzameld die of nog heel groot gaan worden, of al heel groot zijn. Wat te denken van de 36-jarige vrouw, nogal dronken, die haar bewusteloze vriend aan het pijpen is op het parkeerterrein van een winkelcentrum. Natuurlijk is er een Fails compilatie video, hebben we ook een “beste van de week” verzameling staan en is het ook leerzaam gezien de scheldwoorden en beledigingen die diverse talen voorbijkomen.

Scheldwoorden en beledigingen wereldwijd

Een aantal mannen en vrouwen geven een korte cursus over hoe je moet schelden en beledigen in andere talen. Altijd handig, op vakantie bijvoorbeeld, als alle strandstoelen bij het zwembad van je all-inclusive hotel van handdoeken voorzien zijn, of de eerste in de rij bij het lopend buffet laden hun borden zo vol dat er nog maar weinig voor je over is, als je een beetje te laat voor de lunch bent.

Jukin, de beste video’s van de week

De gasten van Jukin hebben elke week weer een handige compilatie staan van de beste video’s van de week. Ben je gelijk weer helemaal op de hoogte en kan je morgen weer een beetje meelullen bij de koffieautomaat.

Vrouw pijpt bewusteloze man op parkeerplaats winkelcentrum

Apart verhaal bij deze video, de 36-jarige Kimberly Jackson uit Norfolk, Virginia, is gearresteerd omdat ze haar bewusteloze vriend op de parkeerplaats van een winkelcentrum in de stad aan het pijpen was. Er gingen een paar telefoontjes richting de politie die haar kwamen arresteren en haar vriend kon direct door naar het ziekenhuis. Op de vraag waarom ze het gedaan heeft gaf ze het simpele maar doeltreffende antwoord: “ik had er zin en dat is ongeveer wat er gebeurt is.”

Mexicaanse pranksters slaan helemaal door

Schijnbaar is een normale prank niet mee genoeg om hoog te scoren op het het internet. Eén van de voordelen van de onderstaande gasten is dat ze heel erg hard kunnen rennen. Hebben ze ook wel nodig nadat ze mensen een taart in hun gezicht hebben geduwd, hun broek naar beneden getrokken of water over ze heen hebben gegooid. En dat zijn nog maar de wat mindere erge pranks. Het moet gezegd worden, ook de spierbundels in de sportschool pakken ze aan en dan wil je wel snel zijn als zo’n klerenkast achter je aan komt rennen.

 

Beste Fails van Week 2, september 2015

Niet alleen staat er een beste video van de week in dit overzicht, een compilatie van de beste fails mag natuurlijk ook niet onderbreken. Gelukkig hebben we FailArmy die weer een prachtige verzamelvideo in elkaar hebben gezet.

Nog meer video’s op de  volgende pagina

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 725


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Naakte vrouwen, glamour babes met grote tieten en meer

Aangezien we gisteren een beetje verzaakt hebben als het om blote vrouwen ging, gooien we een bonus editie van de...

Sluiten