Top video’s, surfen met hoge hakken, fails, wins en meer


In deze editie van top video’s hebben we niet alleen een Fails Compilatie video staan, maar ook een Wins Compilatie om het geheel in evenwicht te houden. Verder een leraar die een leerling op een aparte manier wakker maakt, een hete babe die op hoge hakken gaat surfen en een promo-video van Club Fenix, waar geile dames rondlopen. Dit en nog veel meer is hieronder te vinden.

Beste Fails van de eerste week van september

Een nieuwe maand en dus ook nieuwe fails. Verzameld in de Beste Fails van de Week Compilatie van Fail Army. Cola en chips erbij en ga er maar even voor zitten.

Sail 2015, timelapse video

Niet bij de Sail aanwezig geweest of wil je het een en ander nog eens terug kijken om te kijken of je wat gemist heb? Dat kan, met deze prachtige timelapse video van de aankomst van de Tall Ships.

De leraar en de leerling die lag te slapen in de les

Als leraar heb je toch graag dat je leerlingen opletten, beter gezegd, in ieder geval wakker zijn. Dat lukte één van de leerlingen van de leraar uit deze video niet helemaal. Hij werd op een aparte manier wakker gemaakt.

Beste Wins van de Maand Augustus 2015

Niet alleen hebben we de fails staan bij deze verzameling video’s, maar ook de Wins. Een Maandcompilatie van de beste Wins van de Maand Augustus 2015. Lekkere video.

Dansen alsof het nog steeds de jaren 90 zijn

In heleboel van de muziekvideo’s van de jaren 90 werd er druk gedanst in het openbaar. De gasten van LEVOpranks doen dat nog eens dunnetjes over.

Moeder hond neeemt puppy mee in plastic tas

Echt veel schattiger wordt het niet vandaag, moeder hond neemt haar puppy mee in een plastic tas die ze in haar mond draagt.

Wat doet een iPhone met mieren?

Spooky video, wat voor stralen zendt een iPhone uit dat de mieren er door beïnvloedt worden en er rondjes omheen gaan lopen alsof ze hun nieuwe god aan het vereren zijn. Wordt het tijd dat we alu-hoedjes op gaan zetten?

Vissen met een drone, waarom niet?

Nog even en het aan de waterkant zitten, turend naar de dobber van je hengel is er niet meer bij. Je hebt het in de toekomst te druk met de afstandsbediening van je drone waar je vissen mee aan het vangen bent.

Surfen met hoge hakken aan

Maud le Car is niet alleen een knappe verschijning, deze professionele surfster kan de golven professioneel bedwingen. Zelfs als ze haar hoge hakken aanheeft.

Club Fenix in Tsjechië, de place to be?

Club Fenix bevindt zich in het plaatsje Strážný in Tsjechië. Helemaal geen onaangename plek om de nacht door te brengen lijkt ons zo. Zeker niet gezien de geile promo-video die ze hebben gemaakt met een paar lekkere wijven erin.

Charlie, een geile babe, doet aan uitkleden

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 285


Author: xPlezier

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Pijpen voor Professionals met Lindsey Woods

Die Lindsey Woods weet waar ze mee bezig is, als ze een lul in de buurt van haar mond krijgt. Een...

Sluiten