Top Video’s, naakt in Parijs, fails, pranks en meer


Vandaag hebben we weer een aantal heerlijke Top Video’s staan. Video’s die viral zijn, aan het gaan zijn of nog eens heel groot gaat worden. Voordat ze op Facebook staan, kom je ze hier tegen, dat idee. Natuurlijk hebben we aan het einde ook weer een paar mooie vrouwen staan, komen er fails en pranks voorbij en rijdt iemand zijn LaFerrari aan gort. Dit en nog veel meer.

Vriendin wordt naast bejaarde man wakker

Als vriendin van een Youtube Prankster heb je het af en toe zwaar; neem de vriendin van Sam Pepper. Laatstgenoemde vond het een goed plan om een bejaarde man zijn plaats in bed te laten innemen voordat zijn vriendin wakker werd. Je kan je voorstellen dat mevrouw er niet helemaal op zat te wachten.

De Dans Fails Compilatie

Een Top Video’s is niets zonder een Fails Compilatie, het liefst meer, vandaar dat je hieronder de Dans Fails Compilatie kan bewonderen.

LaFerrari kapot na buitenspelen met Porsche GT3

Ergens in Beverly Hills gingen een bestuurder van een LaFerrari en eentje van een Porsche GT3 buitenspelen. Dat ging gepaard met snel optrekken, burnouts en een paar bijna ongelukken. De LaFerrari was na het buitenspelen een beetje kapot.

Hoe kom je van de deur-aan-deur verkopers af

Briljante reclame en tevens een goede manier om van de deur-aan-deur verkopers af te komen. Je moet het wel een beetje goed opzetten, maar dan heb je wel wat.

Prachtige en spectaculaire fietstocht door New York

Ene Nigel Sylvester heeft een GoPro Camera op z’n helm geplakt en neemt ons mee op een toertocht door New York. Niet helemaal zoals je het als toerist zou verwachten, maar dat maakt deze video juist zo leuk en spectaculair. Een goede manier om de stad en haar inwoners wat beter te leren kennen.

 

Op de volgende pagina nog meer Top Video’s

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 608


Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Kerrie Lee, blond, grote tieten en best wel sletterig

Kerrie Lee is het type vrouw die je graag in je stamkroeg tegenkomt. Ze is lekker blond, heeft een paar...

Sluiten