Top Video’s, een te klein zomerjurkje, een waterpijp en meer


In deze editie van Top Video’s hebben we onder andere een mevrouw met hele grote natuurlijke borsten die een zomerjurkje probeert aan te trekken. Dat lukt haar niet helemaal want haar tieten zijn gewoon te groot. Verder heeft een verkoper overtuigende argumenten waarom je z’n waterpijp moet kopen, laat een stoere man z’n haaienbeet zien en hebben we een compilatie staan van vrouwen met grote tieten, decolleté, die in een snelle auto zitten.

Nee echt, je moet deze waterpijp kopen

De waterpijp die de verkoper in deze video aanbiedt is een must have. Vooral ook omdat het ding erg *kuch* hittebestendig is *kuch*.

Xu Xin vs Zhu Linfeng, mooiste punt uit de geschiedenis van het tafeltennis

Ene Xu Xin en Zhu Linfeng laten zien dat tafeltennis een prachtige sport is. Vooral als je er in slow-motion naar kan kijken. Het punt dat hier gescoord wordt gaat de geschiedenis in als de mooiste, gemaakt tijdens tafeltennis.

Tinder profiel opleuken

Je Tinder profiel opleuken zodat je nog meer aandacht van vrouwen of mannen krijgt? Gewoon de onderstaande video bekijken en de adviezen opvolgen. Dan kan het niet anders of het wordt neuken.

Hoeveel sex heb je precies voor een gevecht?

Ronda Rousey is een beroemde vrouwelijke vechtsporter die te gast was bij de talkshow van Jim Rome, daar gaf ze antwoord op de vraag hoeveel sex ze precies heeft voor een belangrijk gevecht.

 

Zo ziet een haaienbeet er dus uit

Braxton Roche is een echte man die zich niet door een haaienbeet uit het veld laat slaan, hij neemt er gewoon een selfie van. Hij komt uit Hawai en waar sommige mensen zouden flauwvallen als ze door een haai gebeten zijn, maakt Braxton er gewoon een video van. Voor degene met een slechte maag, zo’n haaienbeet in een been ziet er niet best uit.

De enige goede reactie op je medeweggebruiker na een kantje boord situatie

Meer Top Video’s op de volgende pagina

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 681


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Stiefmoeder helpt de bruidegom een handje

We hebben een pornovideo gevonden met een dieper liggend verhaal erachter. De jongeman die de hoofdrol speelt is Van, die op...

Sluiten