Top Video’s, 100 jaar lingerie, pranks en meer


In deze editie van Top Video’s onder andere een paar gasten die met scooter en al pizza gaan bezorgen bij de Praxis. Een hete blonde vrouw met grote tieten die gaat douchen. Allemaal heel erotisch gefilmd. Verder nog een mooie compilatievideo waarin stilgestaan wordt bij 100 jaar aan lingerie voor vrouwen.

Dan is er nog de gast die een vette drone / helikopter heeft gebouwd, een typisch gevalletje van hebben en vrouwen versieren in het Engels, nah ja, in het Dunglish. Dit en nog veel meer video’s met als rode draad: sexy babes die aan het touwtjespringen zijn.

Pizza bezorgen bij de Praxis

Niet iedereen is gediend van gasten die continu bezig zijn met pranks uithalen om hoog te scoren op Youtube. Dat blijkt wel uit onderstaande video als de “Stuk TV” crew een pizza gaat bezorgen in de Praxis, zonder dat ze hun scooter voor de deur parkeren.

“You see there out to eat”, vrouwen versieren in “Engels”

Grappige video waarin een jongeman de straat op gaat om vrouwen te versieren. Hij gebruikt zijn beste Engels om het voor elkaar te krijgen, alleen snapt niet elke vrouw hem, terwijl hij toch de Nederlandse uitdrukkingen één op één naar het Engels vertaald. De officiële term daarvoor schijnt “Dunglish” te zijn.

Toyota Supra vs Scootmobiel

Aardige uitdaging. Een tot de nok toe opgevoerde scootmobiel aan het straatracen tegen een Toyota Supra. En nee, we gaan niet verklappen wie er wint.

Vrouw met grote tieten aan het touwtje springen

Gewoon, om jullie scherp te houden, gooien we er even een vrouw met grote tieten tegenaan, die aan het touwtjespringen is.

 

En nog eentje, maar dan met een vrouw met een lekker kontje.

 

100 jaar aan vrouwen lingerie in een video van 3 minuten

Ga er maar even voor zitten, want voordat je het weet is het voorbij: 100 jaar aan lingerie voor vrouwen in 3 minuten.

Man maakt helikopter met drone als voorbeeld

Dit is duidelijk een geval van hebben, de helikopter drone die de man uit de video in zijn eigen garage in elkaar gezet heeft.

Toch heeft dat touwtjespringen wel iets

 

Nieuwe Internet Meme: de gillende marmot

De makers van de video waren een marmot aan het filmen, niet echt een video waarmee je hoog gaat scoren op Youtube. Dat werd anders toen het beest ineens geluid ging maken.

 

Uhm … Zijn we Live? Reporter schrikt van groot vliegend insect

Een reporter die net aan zijn onderwerp wil beginnen, wordt gestoord door een groot vliegend insect. Daar schrikt hij een beetje van.

Ballen van man worden warm als motorfiets in de fik vliegt

Een man is rustig aan het tanken als plotseling zijn motorfiets en zijn broek in de fik vliegen. De enige optie is dan ook om zo snel mogelijk z’n broek uit te doen.

De mooie Stephanie, voor 20 jaar aan naaktfoto’s

Alica, grote tieten, onder de douche. Dat is best geil

Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Aantal keer bekeken: 387


Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Naakte Vrouwen, anale sex, tiener en meer

Het fotoverhaal in vijf delen getiteld:"Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk", begint met Destiny Moody die het de hoogste tijd vindt...

Sluiten