We moeten met een beetje schaamrood op onze kaken toegeven dat we wel eens op de pagina vrouw van de Telegraaf komen. Over het algemeen omdat er weer een kantoormilf achter de computer heeft gezeten en niet zo netjes is om de browser af te sluiten. Dit keer werden we echter getrokken door een interessant bericht over SM, met een onderdanige vrouw en een dominante man.

Onderdanige vrouw, dominante man

Komt er in het kort op neer dat de dame in het verhaal niet blij was in haar vorige relatie. Dat kabbelde tot op het saaie af door, en was de ultieme natte droom van een huis-boompje-beestje vrouw. Deze mevrouw voelde zich niet lekker in haar vel zitten in deze relatie en ze wist niet precies waarom. Nadat ze met iemand had gesproken die nogal van de SM was, kwam ze erachter wat ze miste: een man die sterker is dan zij.

Op een datingsite kwam ze die man tegen en kunnen we het gerust hebben over het dekseltje dat op een potje past. Het ging om een dominante man, die een onderdanige vrouw zocht die hem volledig gehoorzaamt. Dat leek de mevrouw uit het verhaal wel iets en wat als een seksueel avontuur begon eindigde in een relatie. De man vertelt wat ze wel en niet aan mag trekken of waar ze moet gaan zitten, de haken komen uit het plafond van de huiskamer en de slaapkamer is ingericht als SM-domein. De vrouw is nu weer helemaal blij.

Interessant leesvoer voor de geïnteresseerde man of vrouw en voor ons een prima bruggetje naar een setje foto’s die we al een tijdje klaar hadden liggen, maar nog niet het geschikte moment voor hadden gevonden.

De NSFW-Balk. Twee geile lesbiennes met lange leren laarzen

We hebben hier even de vrijheid genomen om de dominante man in een dominante vrouw te veranderen en ze hebben allebei lange leren laarzen aan. Dat is nog niet alles want ze hebben ook nog eens grote tieten en ze  zijn allebei zeer neembaar. Bij de ene moet je wat beter luisteren dan bij de ander, maar uiteindelijk is daar wel een gulden middenweg in te vinden.