Er zijn een paar manieren om een langdurige aanval van de hik te stoppen. Iemand doodschieten is er eentje van maar dat is wel heel definitief.


Hikken

Een andere mogelijkheid is ervoor te zorgen dat capaciteit van de hersens die aan het hikken besteed wordt ergens anders naar toe gestuurd wordt. Een vraag stellen kan een optie zijn “met wie heb je seks gehad twee dagen geleden?” of de plaats waar het hikken plaatsvindt stimuleren. Een keelmassage, een glas water drinken of een eetlepel boter nemen behoren tot de mogelijkheden.

Seks

De meest bekende en gebruikte oplossing om iemand van de hik af te helpen is de persoon te laten schrikken. Minder bekend maar zeker het proberen waar is het hebben van seks met je vrouw of ander persoon waarin je graag ejaculeert. Een 40-jarige man kwam van zijn hikken, dat al vierde dagen duurde, af toen hij klaarkwam in zijn vrouw.

Masturberen

Mocht er geen seksuele partner aanwezig zijn dan raden de wetenschappers achter dit onderzoek het aloude masturberen aan.

Seksleven

De manier om het seksleven naar een hogere frequentie te brengen is langdurig in het gezicht van vrouwlief te hikken. Het is handig om het artikel uitgeprint bij de hand te hebben op weg naar de slaapkamer.

Video

Bij sommige mensen, zoals deze sexy vrouw, is een flinke boer laten voldoende om van de hik af te komen.