Claudia houdt ervan om de tegenstelling tussen schoonheid en verval duidelijk in beeld te brengen. De naakte schoonheid komt bij haar vandaan en het verval wordt vertolkt door een verlaten fabriek, waar de roestige overblijfselen een somber beeld van de vergane glorie geven. Over dat laatste kunnen we al mijmerend een essay publiceren over de maatschappelijke teloorgang en de bijbehorende beeldende uitwassen.

Claudia, tussen schoonheid en verval

Dat doen we natuurlijk niet, want daar komt geen bloot in voor en we zijn nu eenmaal een site waar naakterigheid de boventoon voert. Vandaar dat we snel overschakelen naar de foto’s van de mooie Claudia, waar we graag een discussie mee aangaan over het bovenstaande dilemma. Vooropgesteld dat we allemaal naakt zijn natuurlijk, dat zorgt ervoor dat je in een discussie terechtkomt die meer open is.

De reden dat we op de redactie altijd naakt vergaderen op de maandag, zodat we naadloos kunnen overstappen op de Maandag Orgie Dag als de vergadering is afgelopen. Dat is een zeer efficiënte methode van vergaderen, want je staat verbaast over de snelheid waarmee alle punten behandeld worden. Zeker als de redactiemilfen hun grote tieten op tafel neerleggen en geil aan het kijken zijn.

50 plus liefde vinden
Claudia, naakt bij een verlaten fabriek