The Millennials zijn de mannen en vrouwen die ergens tussen het begin van de jaren 80 en het jaar 2000 zijn geboren; ook wel de generatie Y genoemd. De vrouwen uit deze generatie wachten langer met het hebben van seks. Volgens één van de onderzoekers, Jean Twenge, heeft dit te maken met uitstelgedrag en individualiteit.

Wachten met seks

De vrouwen uit deze generatie die tussen de 20 en 24 jaar oud zijn, zouden vaker tot na hun 18de verjaardag wachten met het hebben van seks. De antwoorden van de deelnemende dames werden vergeleken met generatie X, dat is dan weer de generatie die na de babyboomers is geboren. Twenge is verbonden aan de San Diego Universiteit en geeft daar psychologie. Ze vindt deze trend opmerkelijk, vooral omdat vrouwen anno 2016 minder druk voelen om gelijk te gaan trouwen of kinderen te krijgen.

Er zit voor de Millennial vrouwen dus een kleinere ruimte tussen de eerste keer seks en vervolgens het eerste huwelijk. Dat is opmerkelijk te noemen omdat er geen dwang is om dit te doen. Naar het idee van Twenge worden alle zaken die als volwassen beschouwd worden op de lange baan gezet en naar voren geschoven. Het ligt volgens haar aan de huidige “Ik-Maatschappij“, een individualistisch tijdperk waarbij jonge vrouwen als eerste aan zichzelf en hun carrière denken.

Mocht er ergens een dateable man voorbij komen dan is dat leuk, maar geen must. Ze gaan niet specifiek op zoek naar de prins op het witte paard. Verder koppelen de vrouwen seks vaker aan een serieuze relatie, maar dat is volgens Twenge niet ongebruikelijk bij vrouwen in het algemeen.

Mannen wachten niet met seks

In de situatie bij mannen is niet veel veranderd. Die verliezen nog steeds rond hun 16de hun maagdelijkheid.

Vrouwen vs Mannen

Misschien is het niet gelijk opgevallen, maar voor de omschrijving van vrouwelijke Millennials die wachten op seks, hebben we drie alinea’s nodig gehad. Voor mannen hebben we er met moeite twee zinnetjes uit weten te proppen. Eén van de andere conclusies die dus getrokken kan worden uit dit onderzoek is de mate van gecompliceerdheid van vrouwelijke en mannelijke Millennials of vrouwen en mannen in het algemeen.

Mochten we ooit één van de subsidies loskrijgen waarvoor we ons bij het Rijk hebben ingeschreven om dieper op dit onderwerp in te gaan, dan huren we een psychologie in die graag een strakke spijkerbroek en lange laarzen aanheeft. Tot die tijd zullen jullie het met onze inzichten moeten doen en daarvan durven we best te zeggen dat die wetenschappelijk onderbouwd zijn. Dat komt mede door de chef ondertitels heeft ooit een half jaar op de universiteit gezeten, waar hij een studie Geologie heeft gevolgd.

De (N)SFW-Balk. Een mooie vrouw gaat niet naakt

Aangezien we toch onder elk nieuwsbericht of lifestyle artikel dat we hier produceren een mooie naakte vrouw of iets met seks en neuken proberen neer te zetten, kunnen we bij dit artikel niet achterblijven. Alleen gaat het over vrouwen die wachten met seks, dus staan we voor een aardig dilemma. Een maagdelijke pornoster op het internet zien te vinden die voor de eerste keer seks gaat hebben is een beetje lastig. De reden dus dat we een Millenial Vrouw neerzetten die niet naakt gaat. Is weer eens wat anders.

De vrouw in kwestie die niet naakt gaat is Christen Courtney, die er verschrikkelijk geil uitziet in een kort spijkerbroekje. SFW is trouwens een relatief begrip, het zou kunnen zijn dat deze foto’s toch niet echt gewaardeerd worden op de werkplek. Aan de andere kant, we zijn hier een sekssite, dus als je op het werk naar ons toe bent gekomen, dan zijn deze foto’s het minst erg.