Het nieuwe vriendje van Nancy heeft een nogal aparte fetisj. Hij wordt er verschrikkelijk geil van als hij een vrouw ziet masturberen in een aquarium. Nancy is de beroerdste niet en smoorverliefd, dus heeft ze al een paar keer in het aquarium gelegen. Uiteindelijk moest ze toch stiekem toegeven dat ze er zelf ook best opgewonden van raakte.

Masturberen in een aquarium

Ze vroeg daarom tussen neus en lippen door of er niet meer mannen waren die hier opgewonden van raakte, met als gevolg dat ze nu elke zaterdagavond in het aquarium ligt met haar dildo en haar vriend een tribune in elkaar gezet heeft om alle mannen kwijt te kunnen. Hij is namelijk lid van een club van “aquariumkijkers” en een klein berichtje op het forum van de website had ervoor gezorgd dat hij meer aanmeldingen binnenkreeg dan dat hij mensen kwijt kon.

Hij is daarom maar toegangskaarten gaan verkopen en elke zaterdagavond is het nu bal. Dan zit de tribune helemaal vol met mannen die hun broek op hun enkels hebben en naar Nancy aan het kijken zijn die zichzelf naar een hoogtepunt aan het werken is. Laatstgenoemde heeft trouwens al een paar plannetjes om nog meer bezoekers te krijgen. Voor de volgende week heeft ze haar vriendin uitgenodigd om lesbische sex met haar in het aquarium te hebben. Dat past nog net, maar voor het trio van de week erop, moeten ze toch een grotere exemplaar gaan aanschaffen.

50 plus liefde vinden

Masturberen in een aquarium

Pornotube Sexkanaal