Katie Morgan houdt wel van een beetje cuckolding, ze wordt graag geneukt door een vreemde man als haar echtgenoot toekijkt. Dit keer heeft ze aan hem laten weten dat ze de klusjesman, een donkere meneer met een grote pik, die in de tuin bezig is wel tussen haar benen zou willen hebben. Haar man gaat direct naar hem toe om het één en ander te regelen en Katie Morgan zit al met haar benen wijd te wachten.

Katie Morgan, seks met de klusjesman

Het eerste dat de klusjesman doet is haar eens goed te beffen. Als daarna het neuken gaat beginnen, gaat haar echtgenoot op een andere bank zitten en begint zichzelf af te trekken, terwijl zijn vrouw goed geneukt wordt. Hij komt zelfs met een doos Kleenex aan, waarmee ze het zaad dat over haar heen gespoten is kan weghalen.

Als hij zich goed gedraagt, mag hij haar misschien nog neuken als de klusjesman verdwenen is. Daarna gaat ze gewoon weer op zoek naar een nieuwe slachtoffer die ze mee naar huis neemt. Ze weet nu al dat haar man bij het idee al bijna klaarkomt.

Katie Morgan in sexy blauwe lingerie

Ze maakt zijn dag helemaal goed

Katie Morgan is een lekker blonde slet die met de klusjesman neukt, terwijl haar echtgenoot toekijkt en zich aan het aftrekken is.