Jenna Foxx en Kira Noir hebben opwindende lesbische sex

Kira Noir en Jenna Foxx zijn twee knappe exotische babes die allebei mooi borsten hebben. Ze doen aan opwindende lesbische sex.

Kira Noir en Jenna Foxx, grote borsten, zijn twee knappe exotische babes en elkaars hartvriendinnen. Jenna is op bezoek bij Kira en zoals gewoonlijk hebben ze het over seks. Ze hebben allebei een vriendje en de twee vriendinnen zijn nieuwsgierig wat de ander heeft meegemaakt tot nu toe. Op een gegeven moment zegt Kira schoorvoetend dat ze opgewonden is geraakt van al dat gepraat over seks en of Jenna misschien zin heeft om lesbische sex te proberen. Ze heeft er veel over gezien op het internet en ze wil het dolgraag proberen en met niemand liever dan met haar hartsvriendin.

Jenna kijkt haar eerst een beetje verschrikt aan, maar ze moet voor zichzelf toegeven dat het gepraat over seks haar ook niet koud heeft gelaten. Het duurt dan ook niet lang of de twee knappe babes liggen op bed en hebben voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst, opwindende lesbische sex met elkaar.

Stemmen, waarom niet?

Secret Flirt Service - flirt met vrouwen


Aantal keer bekeken: 1.087Author: Redactie

Share This Post On

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Catie Minx trekt haar hele korte spijkerbroekje uit
Catie Minx trekt haar hele korte spijkerbroekje uit, wat een lekker kontje

Catie Minx is een goedlachse donkerharige schoonheid die buiten op de loungebank aan het chillen is. Ze trekt haar hele...

Sluiten