Colette, wil je mee naar bed?

5/5 (1)

Met een goeie openingszin heb je het ijs zo gebroken en wie weet, wordt er ook nog op gereageerd. Stel dat je een mooie dame met rood haar als de onderstaande Colette in de plaatselijke kroeg tegenkomt. Gewoon gelijk er vol op met: “Colette, wil je mee naar bed?“. Er is een 99.9% kans dat ze nee zegt maar de kans dat ze ja zegt is toch zeker 0.1%; en daar moet je voor gaan.

Colette in bed

We hebben ervaring met een Colette dus weten een beetje hoe ze in elkaar zitten. “Colette, wat ben je een geile slet?“, werkt minder goed dan je in eerste instantie zou verwachten en kan er voor zorgen dat je een plakkerig dames drankje van je gezicht moet afvegen. “Colette, Retteketet“, is een stuk vriendelijker maar zorgt niet direct voor aansluiting met de vrouw in kwestie. Proefondervindelijk zijn we er achtergekomen dat er opeens geen drank meer wordt geschonken nadat Colette met het barpersoneel heeft gebabbeld. “Colette, ik ben zo geil als een kotelet“, was eigenlijk een noodsprong maar ze moest er zo onbedaarlijk om lachen dat ze daarna liefjes vroeg of er ook iets met seks kon gaan gebeuren.

Dat had iets te maken, zoals ze later uitlegde, dat het niet erger kon worden in haar leven dan het moment dat ze die zin te horen kreeg. Ze zag de positiviteit er van in omdat het daarna alleen maar beter kon gaan. Een soort van dank-je-wel seks was het. En dan is seks een groot woord want ze wreef een beetje over de broek heen tijdens een bezoekje aan de toiletgelegenheid van de kroeg. Maar ja, je bent zo geil als een kotelet of niet, en dan is het hoogtepunt altijd nabij.

Dus ter ere van onze kroegmuze een paar mooie foto’s van een vrouw genaamd Colette.

mooie-naakte-vrouw-met-rood-haar-001 mooie-naakte-vrouw-met-rood-haar-002 mooie-naakte-vrouw-met-rood-haar-003 mooie-naakte-vrouw-met-rood-haar-004

banner-mpl-studios-486

mooie-naakte-vrouw-met-rood-haar-005 mooie-naakte-vrouw-met-rood-haar-006 mooie-naakte-vrouw-met-rood-haar-007 mooie-naakte-vrouw-met-rood-haar-008 mooie-naakte-vrouw-met-rood-haar-009 mooie-naakte-vrouw-met-rood-haar-010 mooie-naakte-vrouw-met-rood-haar-011 mooie-naakte-vrouw-met-rood-haar-012

Stemmen, waarom niet?Tags: , , , , ,Aantal keer bekeken: 3.178Meer mooie vrouwen die van stappen of een sexdate houden
 fuck-me-boots-34-jaar-brasschaat  kesie18-18-jaar-uitgeest  klein-jong-sletje-18-jaar-rotterdam
 Fuck me Boots, 36 jaar, België Kesie, 18 jaar, Uitgeest Klein Jong Sletje, 18 jaar, Rotterdam

Author: Seks Met

Share This Post On

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Epiphany is mooi, ook als ze naakt buiten staat

Epiphany is mooi, als ze met haar kapsel in een kontje de aardappels staat te jassen is ze lekker maar...

Sluiten