Annia Miller, gekruld haar, lekker en sexy zwarte lingerie


1/5 (1)

Eigenlijk hoeven we op de “Woensdag Lingeriedag” niet te melden dat de vrouwen die we neerzetten sexy lingerie aanhebben. Maar goed, het is al enkele malen voorgekomen, dat we gewoon vergeten waren dat de week doormidden gezaagd kon worden en we alleen maar compleet naakte vrouwen hadden neergezet. Sinds de redactiemilfen het stukje “nadenken en niet vergeten” overgenomen hebben, is de kans stukken kleiner geworden dat dit nog kan gebeuren.

Annia Miller heeft mooi gekruld haar

Doen ze goed trouwens, dat overnemen van de genoemde triviale bezigheden, dan kunnen wij ons volledig richten op het vinden van mooie vrouwen. Nu hebben wij ze wijsgemaakt dat we speciale zoekalgoritmes hebben gemaakt om de knappe dames op het spoor te komen. Ze weten niet dat we een speciaal emailadres hebben aangemaakt, waar zij geen weet van hebben, waarop elke dag een stortvloed aan geile babes op binnenkomt. Dat heet efficiënt werken en de dames hoeven natuurlijk niet alles te weten.

Met deze werkwijze zijn we dus aan de onderstaande Annia Miller gekomen. Een knappe blondine met gekruld haar die er opwindend uitziet in haar flinterdunne doorzichtige lingerie.


Annia Miller, gekruld haar en sexy lingerie
Stemmen, waarom niet?


Tags: , , , ,


Aantal keer bekeken: 587


Author: xPlezier

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Elsa Jean, knap, petite en geil
Elsa Jean, petite en knap, krijgt een grote pik in haar kutje

Elsa Jean is blond, petite en knap. Ze ziet er onschuldig en fragiel uit, maar vergis je niet. Ze laat...

Sluiten