Alexa Cole is een knappe Playboy babe met een heerlijk lijf. Ze heeft een paar grote tieten, een lekker kontje en ze gaat buiten naakt. Verder maken we uit de foto’s op dat ze wel van standjes houdt en dan vooral het befaamde: “op z’n hondjes.”

Alexa Cole, knappe Playboy babe

Want wees eerlijk, die ene foto waarbij haar kutje en kontje goed te zien zijn, vraagt om actie. Gewoon er achter gaan en hem er zo in één keer inschuiven. Waarschijnlijk is ze al nat genoeg of anders zal je toch eerst aan voorspel moeten gaan doen, voordat het echte neuken kan beginnen.

Dat is overigens helemaal geen opgave met Alexa, want we hebben een ruim voorstellingsvermogen, en standje 69 met deze dame staat daar op stip in de top drie. Daarna kan ze altijd nog met haar kontje de lucht ingaan, zodat haar favoriete standje alsnog ten uitvoer wordt gebracht.

Kan zijn dat je tijdens de orale sex al klaargekomen bent, iets dat we ons heel goed kunnen voorstellen. Gewoon een pauze van een minuutje of vijf inlassen, naar haar grote borsten kijken en dan is het alweer snel “gaan met de banaan.

alexa-cole-knappe-playboy-babe-gaat-naakt-02 alexa-cole-knappe-playboy-babe-gaat-naakt-06 alexa-cole-knappe-playboy-babe-gaat-naakt-07 alexa-cole-knappe-playboy-babe-gaat-naakt-08 alexa-cole-knappe-playboy-babe-gaat-naakt-09 alexa-cole-knappe-playboy-babe-gaat-naakt-10 alexa-cole-knappe-playboy-babe-gaat-naakt-11 alexa-cole-knappe-playboy-babe-gaat-naakt-00

alexa-cole-knappe-playboy-babe-gaat-naakt-12 alexa-cole-knappe-playboy-babe-gaat-naakt-13 alexa-cole-knappe-playboy-babe-gaat-naakt-14 alexa-cole-knappe-playboy-babe-gaat-naakt-01 alexa-cole-knappe-playboy-babe-gaat-naakt-05 alexa-cole-knappe-playboy-babe-gaat-naakt-04 Alexa Cole, knappe Playboy Babe gaat naakt