De mooie seks lerares Virginia Hinckley is geschorst en krijgt geen salaris op haar rekening gestort. De vrouw zou seks gehad hebben met een 16-jarige leerling, iets dat zij ten stelligste ontkent.

Knappe seks lerares krijgt geen loon

De lerares Engels zit van oktober al thuis, nadat haar vermeende seksuele relatie met de leerling aan de oppervlakte kwam. De maand erop, in november werd ze door de politie opgepakt en kwam weer op vrije voeten nadat ze 10.000 dollar overgemaakt had voor haar borgtocht.

De seks lerares is door de politie ondervraagd en daar heeft ze aangegeven dat ze geen seks met de leerling heeft gehad. Hij had haar wel een kusje gegeven in een klaslokaal, maar daar is het naar haar zeggen bij gebleven. Hinckley wordt eerdaags MILF, want de getrouwde vrouw is zwanger van haar eerste kind.

Meer over dit verhaal is in de New York Daily News te vinden. Gaan wij ondertussen naar beneden, richting de NSFW-Balk waarin we weer een geile dame hebben staan, die voor de serie foto’s als lerares door het leven gaat. Ze heeft niets met het bovenstaande bericht te maken, ze is gewoon naakt.

NSFW-Balk. My First Sex Teacher Charlie James

Stel dat je als leerling een keuze zou hebben wie je seks lerares zou worden dan maakt de bovenstaande Victoria een goede kans. Maar wat te denken van de onderstaande Charlie James, een geile lerares met grote tieten. Dan zorg je er wel voor dat je huiswerk af is.