Eén van de fijne dingen van de vrouwen die ons hier een bezoekje komen brengen is hun kleding. Hoe geil ze er ook uitzien in een jurk, een strakke spijkerbroek of iets anders sexy, over het algemeen hebben ze na een paar foto’s veel minder of zelfs helemaal geen kleren meer aan.  Dit principe gaat zeker op voor Roxy die begint in een strakke geile jurk en uiteindelijk helemaal bloot is.

Roxy in een strakke geile jurk

In de strakke geile jurk is al een beetje te zien dat ze grote tieten heeft en op foto twee krijgen we haar lekker kontje al te zien. Gaat dus best rap dit keer, dat kleren uittrekken en het duurt dan ook niet lang voordat we ons vermoeden bevestigd krijgen: Roxy heeft grote tieten.

Als bonus houdt ze haar sexy panty’s en hoge hakken aan. Sta er dus niet vreemd van te kijken als we in de nabije toekomst meer van Roxy laten zien. Ze is in ieder geval genomineerd voor de “Mooiste Vrouwen van de Maand September, 2015” verkiezing. Gewoon, omdat het een geil lekker wijf is.

roxy-mooie-vrouw-grote-tieten-gaat-bloot-01 roxy-mooie-vrouw-grote-tieten-gaat-bloot-02 roxy-mooie-vrouw-grote-tieten-gaat-bloot-03 roxy-mooie-vrouw-grote-tieten-gaat-bloot-04 roxy-mooie-vrouw-grote-tieten-gaat-bloot-05


Seksdating Senioren

roxy-mooie-vrouw-grote-tieten-gaat-bloot-06 roxy-mooie-vrouw-grote-tieten-gaat-bloot-07 roxy-mooie-vrouw-grote-tieten-gaat-bloot-08 roxy-mooie-vrouw-grote-tieten-gaat-bloot-09 roxy-mooie-vrouw-grote-tieten-gaat-bloot-10 roxy-mooie-vrouw-grote-tieten-gaat-bloot-11 roxy-mooie-vrouw-grote-tieten-gaat-bloot-12

tease-x-banner-728

———————————————-

[poll id=”63″]