Sommige mannen, en ook vrouwen natuurlijk, stoppen graag iets in hun kont om tot een seksueel hoogtepunt te komen. Het nadeel is dat als iets vast in de kont komt te zitten een bezoekje aan het ziekenhuis niet te vermijden is, als je het er echt niet meer uitkrijgt. Daar worden röntgenfoto’s gemaakt en de tien toppers van spullen die in de kont zijn teruggevonden zijn hieronder te zien.

1. Een mobieltje die nog een paar keer afging ook

Een advocaat had een mobieltje mee onder de douche genomen, het gleed uit zijn handen, de advocaat gleed zelf ook uit en hoppa, het mobieltje zat vast in de kont. Tijdens het verwijderen ging de mobiele telefoon nog drie keer af ook.

een-mobieltje-dat-afgaat

2. Een flesje Parfum

Wederom een advocaat die wel vaker een flesje parfum in z’n anus had geduwd. Dit keer kreeg hij het flesje er echter niet meer uit en moest hij naar het ziekenhuis om het te laten verwijderen. Zijn kont zal in ieder geval een tijdje lekker geroken hebben.

een-flesje-parfum

3. Een sleutel

Een nieuwe plek om te zoeken als je de huissleutel kwijt bent. Niet vergeten om ook even in de kont te zoeken want je weet het maar nooit.

een-sleutel

4. Een vibrator en een saladetang

Tsja, als je een vibrator kwijtraakt in je anus dan wil je die er ook graag weer uithalen. Een saladetang lijkt een goed idee, tot die ook vast komt te zitten.

een-vibrator-en-salade-tang

 

5. Een zaklamp

Sommige mensen beginnen niet met een bescheiden handtas-vibrator maar pakken het gelijk groots aan door bijvoorbeeld met een zaklamp de kont in te gaan. Maar daarmee geldt, net als voor bovenstaande voorbeelden, dat je niet te ver moet doorduwen.

een-zaklamp

6. Een pot pindakaas

Je moet toch wel in een vreemde opgewonden bui zijn als je zoiets hebt van: “dat lijkt me geil, een pot pindakaas in mijn kont“. Heb je het ding er eindelijk inzitten dan moet je niet teveel bewegen want voordat je het weet krijg je de pot pindakaas er niet meer uit.

een-pot-pindakaas

7. Cement

Een homostel wilde hun seksleven een beetje opleuken en besloot om het groots aan te pakken door cement in de kont te laten stromen. Je had dit een beetje van tevoren kunnen zien aankomen; het liep namelijk niet goed af en ze moesten met spoed richting het ziekenhuis.

cement

 

Bij de volgende special gaan we eens kijken wat vrouwen allemaal in hun vagina kwijt kunnen. Als je als man zijn al een pot pindakaas of een zaklamp kwijt kan dan moet de kut helemaal een opslagplaats voor de meest vreemdsoortige objecten zijn.