Chloe Jones is erg blond en erg lekker. Een paar mooie grote tieten en een lichaam om over naar huis te schrijven waarbij je wel een paar a4-’tjes voor nodig hebt. Natuurlijk moet er een piemel in maar dat moet zo ongeveer bij alle schoonheden die we op deze website neerzetten. Waarom dan een specifieke aantekening maken bij Chloe Jones?

Daar moet een piemel in

Het viel ons op dat op het merendeel van de foto’s Chloe haar mond open heeft staan, een beetje getuit. Het lijkt wel een soort Pavlov reactie dat als ze aan iets opwindends denkt haar mond gelijk opengaat. Kan ook zijn dat ze echt heel erg blond is en dat ze telkens haar mond open doet om te ademen omdat niemand haar nog verteld heeft dat het ook door haar neus kan.

Dus ja, als het om orale sex gaat adverteert dit hete blondje wel een beetje met de mogelijkheden die ze te bieden heeft. Vandaar dat we tot de conclusie zijn gekomen dat er best wel een piemel in kan. We zijn even aan het mailen om te kijken hoe Chloe zelf tegenover dit concept staat.

sex contact sexdate parade

chloe-jones-blond-grote-tieten-lekker-0001 chloe-jones-blond-grote-tieten-lekker-0002 chloe-jones-blond-grote-tieten-lekker-0003 chloe-jones-blond-grote-tieten-lekker-0004 chloe-jones-blond-grote-tieten-lekker-0005 chloe-jones-blond-grote-tieten-lekker-0006 chloe-jones-blond-grote-tieten-lekker-0007

Hete meiden willen sex Geile meiden willen nu sex<

chloe-jones-blond-grote-tieten-lekker-0008 chloe-jones-blond-grote-tieten-lekker-0011 chloe-jones-blond-grote-tieten-lekker-0012 chloe-jones-blond-grote-tieten-lekker-0013 chloe-jones-blond-grote-tieten-lekker-0014 chloe-jones-blond-grote-tieten-lekker-0015 chloe-jones-blond-grote-tieten-lekker-0016 chloe-jones-blond-grote-tieten-lekker-0017