Babes: Demy G

Een fikse wandeling en ontspanning

De mooie Demy G is nogal van het wandelen, dus toen ze een vrije dag had besloot ze om de natuur op te zoeken en ging voor wat je noemt een woeste route. Het zonnetje stond hoog aan de hemel en het was warm, dus ergens halverwege besloot de mooie vrouw om de schaduw op te zoeken, toen ze een vervallen en verlaten gebouwtje tegenkwam.

Ze was tijdens de wandeltocht helemaal alleen met haar gedachten en in haar geval gaan die dan snel naar erotiek en sex. Ze was aardig opgewonden geraakt van haar fantasieën en besloot om aan een stukje ontspanning te doen met behulp van haar trouwe vibrator, die ze overal mee naar toe neemt. Ze was dan ook snel naakt in het gebouwtje en tijdens met masturberen fantaseerde ze over een onbekende man, die kwam binnenlopen en haar hard en stevig nam.

Reden genoeg om tot een fantastisch orgasme te komen en nadat ze zich weer had aangekleed was het de hoogste tijd om verder te gaan met de wandeltocht, met in haar achterhoofd dat ze vast nog een oud gebouwtje zou tegenkomen.

Kennen we haar ergens van?

Nee, dit is de eerste heerlijke ontmoeting met de mooie Demy G. Dat betekent dus een linkthema en de keuze was vrij simpel, andere mooie vrouwen die van wandelen houden en dat het liefst naakt doen of ergens halverwege naakt gaan. Lourdes bijvoorbeeld, die kan niet wachten totdat ze op een plek is waar niet al teveel mensen rondlopen om haar wandeling naakt voort te zetten. Dan hebben we nog Yulia Demetri die maar wat graag naar haar favoriete stukje natuur wandelt, een mooie plekje aan het water, om daar naakt te gaan.

Als laatste hebben we Tracy Smile staan, die niet alleen van wandelen houdt maar ook van sex. Die weet die twee meestal aardig goed te combineren, zodat ze heerlijke sex in de natuur heeft.