Babes: Victoria Mur

flirt met vrouwen 300 250

Prachtig lijf en een mooie vrouw

Na onze jaarlijkse “kut we liggen op het strand en we hadden niet door dat de server eruit lag omdat er een flupje was omgevallen, weet iemand of de backup het nog doet” moment, zitten we er weer volledig en geheel fris en fruitig bovenop. We hebben gelijk maar een dame neergezet die ook fris en fruitig is en dat is niemand minder dan Victoria Mur. Je zou het niet direct zeggen, maar we hebben hier te maken met een Russische schoonheid die als geboortejaar 2000 heeft en volgens welingelichte bronnen aardig aan de weg timmert met haar naakte verschijningen, want ze zou iets meer dan 250K euro’s op haar bankrekening hebben staan.

Actrice en model

In Rusland schijnt ze een gevierde actrice en model te zijn en in de rest van de wereld staat ze vooral bekend om haar prachtige lijf en naakte optredens. Op het moment van schrijven woog ze 57 kilo en heeft als maten 33-25-36 staan. Zegt ons niet al te veel, maar dit schijnt volgens de redactiemilfen in te houden dat ze een heel mooi figuur heeft. Daar hebben wij overigens deze hele lap tekst niet voor nodig, want dat was ons al opgevallen toen we naar de foto’s keken.

Ze steekt een paar vingers in haar kutje

Victoria is natuurlijk een actrice dus we weten niet of ze een rol speelt van geile vrouw die aan het masturberen is of dat ze het gewoon lekker vindt om een paar vingers in haar kutje te steken. We gaan gemakshalve even uit van het laatste.

Kennen we haar ergens van?

Jawel, we kennen de mooie Victoria Mur zeker ergens van, want we zijn haar al een keer in een opwindend roze lingeriesetje tegengekomen en dat was het zo’n beetje. Klinkt als een beetje lullig eenzaam linkje, maar niets is minder waar, er staan een heleboel foto’s van de mooie Russische schoonheid, dus genieten maar.