Babes: Alissa Foxy

Huisvrouwen zijn op zoek naar sex

Alissa, een verpleegster die je graag aan je bed ziet

We stappen over van onze AI Milf naar een echte vrouw van vlees en bloed. Dat is niemand minder dan Alissa Foxy, een hele geile verpleegster die bij ons zeker onze temperatuur mag komen opnemen. En nee, niet met een grote voorbinddildo, al hebben we daar wel over na zitten denken, want pegging is heel trendy en we staan er hier bekend om dat we graag trends volgen.

Stel je dus even voor, een naakte Alissa Fox die met een voorbinddildo achter je staat en graag je anale rekbaarheid wil meten, terwijl ze de belofte heeft gedaan dat als je bent klaargekomen, ze ook nog de stijfheid van je pik meet met haar mond. Ergens toch wel een opwindend idee, want ze ziet er fantastisch uit als ze klaar is met haar striptease en ze alleen nog haar hoge hakken aanheeft.

Kennen we haar ergens van?

Ja hoor, we kennen Alissa Foxy zeker ergens van. We zijn haar, en haar atletische naakte lijf, al een keer tegengekomen toen ze op vakantie bloot was in een warm land. Het was daar dusdanig heet, dat ze zelfs haar bikini uittrok om wat koelte te krijgen. Al stopte ze daarna een paar vingers in haar kutje en het is de vraag of dat voor verkoeling gezorgd heeft.