Babes: Ali Harper

direct live

Ze heeft lekker grote hangborsten

Ali Harper heeft een kort blauw jurkje aan, waar haar grote hangborsten fantastisch goed in uitkomen. Ze heeft een indrukwekkend decolleté dat naar meer vraagt, dat we de grote tieten ook te zien krijgen. Een paar foto’s verder is dat al het geval en dan blijkt de realiteit nog beter te zijn dan de fantasie. De enigszins volle vrouw heeft niet alleen een prachtige voorgevel, haar volle billen mogen er ook zijn. Speciaal voor de liefhebber heeft ze haar onderbroekje en panty’s aangehouden.

Daar is ze trouwens wel resoluut in, want zelfs als ze in bad gaat, gaan het onderbroekje en de panty’s niet uit. Scheelt wel weer een wasje, tenminste als ze een wasmiddel en wasverzachter in het badwater heeft gedaan.

Kennen we haar ergens van?

Het verbaast ons af en toe gewoon dat we een naakte internet dame nog niet kennen, maar dat is alleen maar goed. Dat wil zeggen dat er nog talloze mooie vrouwen op ons wachten die hun naakte schoonheid op de site kunnen tonen. We hadden hier ook gewoon “nee” kunnen zeggen, maar we zijn hier nogal van een kort verhaal lang maken, dus daar moet je niet al teveel op letten.

We zijn al snel tot een linkthema gekomen en dat is in dit geval grote hangborsten. We hebben een picdump staan vol met amateur vrouwen waarbij er een aantal tussen zitten die meer dan aardige hangborsten hebben. Vervolgens komen we terecht in één van onze “Naakte Milfs” edities waar de mooie Olarita zich van haar beste kant laat zien. De mooie moeder heeft een paar heerlijke grote hangborsten. Voor de laatste link doen we een uitstapje naar Naakte Milfs waar Melody, een lekkere blonde milf, naakt op de bank gaat en ons laat genieten van haar tieten die enigszins aan de zwaartekracht onderhevig zijn.