Schaken, dat kan ook naakt

Deze editie van “Naakte Vrouwen, het Verzamelde Werk” heeft weer een zeer gevarieerd aanbod in mooie vrouwen die zich in hun naakte schoonheid laten zien. We beginnen met een knappe brunette, Olivia Lust, die als ze dan toch aan het schaken is, dat het liefst naakt doet. Ze kan het best aardig, maar vooral dat naakte gedeelte heeft ervoor gezorgd dat ze al een paar hele goede spelers alle hoeken van het bord heeft laten zien. Haar favoriete trucje is om met haar benen wijd te gaan zitten tijdens het schaken en liefjes te vragen of de tegenstander zijn koning misschien ergens wil verstoppen. Met haar voet de stukken verplaatsen is een ander toppertje dat bij de liefhebbers van naakte voeten het uitstekend doet.

De volgende mooie vrouw is wederom een brunette die op geheel eigen wijze het vlees voor de BBQ bij elkaar verzameld. Ze zou naar de supermarkt kunnen gaan om het daar te kopen, maar dat is natuurlijk veel te eenvoudig. Vandaar dat ze met pijl en boog op pad gaat om voor een goed gevulde BBW te zorgen. Dat doet ze natuurlijk naakt om zo veel mogelijk één met de natuur te zijn. Vrouw nummer drie die staat te trappelen om haar opwachting te maken is er eentje die met de internetnaam Black Mango door het leven gaat. Een slanke brunette waar geen grammetje teveel opzit die een paar mooie tatoeages heeft en graag op hoge hakken rondloopt. Katarina is de vierde schoonheid in dit rijtje, een knappe blondine met een paar mooie grote borsten en een hele lieve glimlach. Ze ziet er ook lief en schattig uit en zeer opwindend als ze naakt rondloopt of op het bed springt. Hadden we trouwens al verteld dat ze een heel lekker kontje heeft.

Naakt en mooi in het weiland

Als laatste hebben we Sabrina staan. Een vrouw die je normaal op het strand verwacht om daar rond te paraderen als een echte beach babe. Blijkbaar had ze even genoeg van de drukte die dat gaf, allemaal mannen en vrouwen die ze moest afwimpelen, vandaar dat ze de rust van het platteland heeft opgezocht. Ze is naakt en mooi in het weiland, alleen heeft ze nu helemaal geen publiek en dat is ook weer niet de bedoeling. Dat is een dingetje waar ze nog iets op moet vinden.

Knappe vrouw doet aan naakt schaken

Gluur mee in de slaapkamer, sletjes verwennen je
———————–
Op naar de volgende pagina waar we Tansy S tegenkomen

Next Page. Tansy S, naked in the woods with a bow and arrow