?wi=339495&ws=seme

Lesbische sex in de keuken

Taylor Vixen en Elexis Monroe zijn twee hartsvriendinnen en komen vaak bij elkaar langs om gezellig een wijntje te drinken. Ze hadden al een flesje weggetikt toen Elexis Monroe er op stond om haar nieuwe sexy ondergoed te laten zien. Dat vond Taylor geen enkel probleem, want zij had ook een nieuw setje gekocht dat ze maar wat graag aan haar beste vriendin wilde laten zien. Nadat ze zich uitgekleed hadden en elkaar sexy ondergoed hadden bewonderd, voelde je dat er een seksuele spanning in de lucht hing.

De twee dames waren een beetje aangeschoten en besloten dat het een goed idee was om gewoon in hun ondergoed door het huis te lopen. Daarna besloten ze om samen in de keuken een nieuwe fles wijn open te gaan trekken en dat is waar het gebeurde. De twee keken elkaar diep in de ogen en allebei voelden ze dat dit het point of no return was. Elexis duwde haar tieten tegen Taylor aan en pakte vervolgens het hoofd van haar vriendin vast en begon haar voorzichtig te zoenen. Taylor stond nog even in tweestrijd, maar toen ze de lippen van Elexis op haar mond voelde gaf ze de strijd op. Ze was opgewonden geraakt en wilde niets liever dan de mond van haar vriendin op haar kutje voelen.

De twee namen niets eens de tijd om de slaapkamer op te zoeken. Ze gingen voor erotische lesbische sex in de keuken en wisten dat dit het moment was dat hun levens totaal zouden veranderen. Taylor ging met haar benen wijd op de bar in de keuken liggen en haar vriendin befte haar naar een heerlijk orgasme. Ze had gewoon gedaan wat zij ook lekker zou vinden en dat was precies wat Taylor ook bij Elexis deed.

Het seksuele lesbische avontuur had een hoop opgekropte verlangens naar boven gehaald en het duurde niet lang of ze waren allebei al een paar keer klaargekomen.

“Even rustig aan”, had Elexis gezegd terwijl ze de nieuwe fles wijn uit de koelkast trok en richting de huiskamer ging. Taylor, die even nog het idee had dat ze zich aan moest kleden, liep uiteindelijk helemaal naakt achter haar vriendin aan en ging op haar schoot zitten. Ze had behoefte aan intimiteit en daarmee bleek ze ook de gevoelens van Elexis goed ingeschat te hebben. Die vond het heerlijk om te knuffelen en nadat ze nog een uurtje relaxed hadden gezeten en zachtjes met hun vingers over elkaars clitoris gingen, besloten ze om de rest van de zaterdagavond in bed door te brengen.

Ze hadden allebei nog een heleboel te ontdekken op het gebied van de vrouwenliefde.