De mooie blonde Lycia zijn we al vaker tegengekomen en ze heeft een goed gevoel achtergelaten in specifieke delen van het lichaam. Natuurlijk bedoelen wij daar het mannelijke geslachtsdeel mee, want die kwam keurig kijken wat er aan de hand was, toen we de eerste foto’s van haar onder ogen kregen. Lycia heeft namelijk een seksuele uitstraling waarvan ze niet echt blij worden bij de fabrikant van de befaamde blauwe pilletjes, die voor een erectie moeten zorgen.

Lycia heeft de showercam aangezet

Lycia is namelijk van nature al een blauw pilletje, want het merendeel van de mannen die naar de foto’s kijken, krijgen een erectie. Een klein onderzoekje dat we op straat gedaan hebben, dat uitermate goed liep, tot de ingeschakelde wijkagent een kijkje kwam nemen. Misschien dat het niet zo handig was om de tablet, waarop Lycia naakt te bewonderen was, onder zijn neus te duwen en te vragen of hij een erectie kreeg.

Een wijkagent met humor

Hij niet, maar zijn wapenstok wel, wist hij te melden. Als we niet snel ophielden, dan zouden we de staat van opwinding van zijn wapenstok op onze billen voelen. Dan wordt het lastig, een wijkagent met een goed gevoel voor humor, daar kan je niet van winnen. We zijn dus keurig weer terug naar de redactie gegaan en van de drie mannen die uiteindelijk naar de foto’s hebben gekeken, zonder ons voor perverse wezens uit te maken, kregen twee een erectie. Vandaar dat we dus mogen spreken over ‘een meerderheid van de mannen’.

Nog geen livestream gevonden

Dit keer is ze trouwens te zien terwijl ze aan het douchen is en speciaal voor haar fans heeft ze een showercam opgehangen. We hebben nog gekeken of we aan het adres van die showercam konden komen, zodat we live mee zouden kunnen kijken, maar we hebben nog steeds geen antwoord op onze email gekregen. Daarin hadden we naar dat adres gevraagd, wel zo handig om bij de bron te beginnen, maar het blijft radiostil vanaf de kant van Lycia. Vandaar dat de stagiaire zijn computers heeft laten warmdraaien en kijkt of hij via de minder betreden paden van het wereldwijde web aan de gewenste informatie kan komen.

En dan nu eindelijk de foto’s

?wi=339495&ws=seme
Lycia aan het douchen, de showercam staat aan

Lycia blond grote tieten showercam 02

Lycia blond grote tieten showercam 03

Lycia blond grote tieten showercam 04

Lycia blond grote tieten showercam 05

Lycia blond grote tieten showercam 06

Lycia blond grote tieten showercam 07

Mature Zoekt
Lycia blond grote tieten showercam 08

Lycia blond grote tieten showercam 09

Lycia blond grote tieten showercam 10

Lycia blond grote tieten showercam 11

Lycia blond grote tieten showercam 12

Lycia blond grote tieten showercam 13

Lycia blond grote tieten showercam 14