Als Brooklyn Chase het erg warm krijgt van de opwinding dan neemt ze haar dildo het liefst mee de tuin in. Ze heeft namelijk nogal een grote tuin, dus geen last van oververhitte buurmannen die over de schutting aan het kijken zijn als ze de dildo in haar kutje stopt. Dat vindt ze op zich wel een beetje jammer want daar raakt ze extra opgewonden van.

Brooklyn Chase is buiten met haar dildo bezig

Gelukkig loopt er drie keer in de week een tuinman rond, een kleine man van tegen de 60 aan met een buikje, niet echt iets voor deze mooie blondine. De reden dat ze blij is dat hij hun mega-tuin bijhoudt is zijn neef. Een 25-jarige gespierde godheid met een bruingebrande torso die altijd in een korte spijkerbroek rondloopt. Daardoor heeft ze een inschatting kunnen maken van wat hij heeft hangen en dat is in haar optiek niet mis.

Als ze vanuit haar slaapkamer ziet dat hij bezig is om het onkruid te wieden rent ze snel naar buiten met haar favoriete dildo in haar handen. Ze kijkt hem indringend aan als ze naakt is en het ding in haar kutje stopt. In afwachting van wat er zou gaan komen deed ze haar ogen dicht en had verwacht dat ze binnen 15 seconden gevuld zou worden met een grote pik.

Een beetje pijnlijke situatie want de neef heeft nogal naam gemaakt in de gay-scene en vindt een kontje heel erg lekker, zolang die maar niet van een vrouw is. Zo kon het dus gebeuren dat ze haar ogen opendeed en in het gezicht van de geile kijkende 60-jarige tuinman keek. Ze wilde verschrikt opspringen en naar binnen rennen, maar ze wierp één blik richting de kruis van de oudere tuinman en kon een gilletje van genot niet onderdrukken. Het was duidelijk dat de neef niet de looks van zijn oom had geërfd, maar wel wat hij heeft hangen. En dan is zijn Joekelorus nog kleiner dan waar zijn oom zogezegd de tuin mee aanharkt.

Het werd nog een lange hete middag in de tuin van Brooklyn Chase.

hotsy geile sexdates 728

Brooklyn Chase in de tuin met haar dildo brooklyn-chase-in-de-tuin-met-haar-dildo-01 brooklyn-chase-in-de-tuin-met-haar-dildo-02 brooklyn-chase-in-de-tuin-met-haar-dildo-04 brooklyn-chase-in-de-tuin-met-haar-dildo-05 brooklyn-chase-in-de-tuin-met-haar-dildo-06 brooklyn-chase-in-de-tuin-met-haar-dildo-07

Milfs, geile moeders, webcam sex

brooklyn-chase-in-de-tuin-met-haar-dildo-08 brooklyn-chase-in-de-tuin-met-haar-dildo-09 brooklyn-chase-in-de-tuin-met-haar-dildo-10 brooklyn-chase-in-de-tuin-met-haar-dildo-11 brooklyn-chase-in-de-tuin-met-haar-dildo-12 brooklyn-chase-in-de-tuin-met-haar-dildo-13 brooklyn-chase-in-de-tuin-met-haar-dildo-14